Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ana Sescu Asociația Kokoro/ Armonie

12.8125% Complete
205 RON
Sumă strânsă
1,600 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta de ziua mea îmi doresc bine pentru alții; nu mai vreau lucruri pentru mine. Binele pentru alții este pentru mine binele pe care poate să îl răspândească Centrul Armonia/Kokoro, prin activitățile pe care le organizează și găzduiește. 

Cine e Centrul Armonia/Kokoro ?

Rădăcina Centrului Armonia/Kokoro este Maestra Tara.

Despre Maestra Tara

Maestra Tara este profesor și maestra de yoga, cu peste 30 de ani de experiență, doctorat în Biologie-Genetică, terapeut și consilier de dezvoltare personală, a cărei viziune și misiune este să ajute oamenii să devină responsabili și modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

„Cred că putem trăi într-o lume plină de bunăvoință, generozitate, toleranță, compasiune, înțelegere, în care preocuparea noastră este să fim buni unii cu ceilalți." (Maestra Tara)

Despre activitățile Centrului

Centrul Armonia/Kokoro  este o școală care pregătește copii, adolescenți, și adulți să se cunoască și să crească frumos. Printre activitățile pe care le-a desfășurat Centrul, se numără proiecte pentru educația adolescenților, activități de vacanță și tabere pentru educația emoțională a copiilor mici.  În paralel, numeroase cursuri și grupuri de terapie sunt disponibile pentru oameni de toate vârstele.

De ce?

Îmi donez ziua de naștere întrucât vreau să îi susțin pe cei care nu își pot plăti cursurile, astfel încât cât mai multă lume care are nevoie să aibă acces la învățătura Maestrei Tara și șansa de a primi îndrumarea de care au nevoie.

Invitație!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acest centru, acționând ca un catalizator de bine.

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea și practicarea diferitelor metode și practici spirituale orientale, a cursurilor de dezvoltare personală individuale sau de grup pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele și profesiile.

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

30 RON
10 Mar 2023
La mulți ani sănătoși și frumoși, Ana! 🤗
02 Mar 2023
La mulți ani în care să faci cât mai mult bine!
24 Feb 2023
Ana Sescu : Asociația Kokoro/ Armonie
Cel mai frumos cadou de ziua mea