Educația este cea mai bună investiție

Status: Fundraising

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

0.58333333333333% Complete
Suma:

980 RON

Galantomi:

1

Donatii:

13

Target:

168,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Centrul Armonia oferă educație alternativă sănătoasă pentru copii prin rutina zilnică care include de la tehnici de viață sănătoasă (exerciții de yoga, tehnici de respirație, cum să folosească energia culorilor, etc.) până la activități educative (precum organele interne ale omului, viața insectelor, a plantelor, etc.), teme școlare, activități gospodărești (așezarea și strângerea mesei, gătit, curățenie) și joacă.
Adolescenții sunt ghidați prin activități de mentorat pentru a învăța cum să convertească frustrările cauzate de distanțarea fizică și emoțională într-o apropiere conștientă și profundă, ce pot face pentru a-și crea și a-și crește stima de sine și sentimentele de siguranță și speranță în mod sănătos sau cum se pot relaxa fără să fie tentați să folosească dispozitivele electronice.
Prin tot ceea ce primesc în cadrul cursurilor și activităților din cadrul Centrului Armonia, copiii și adolescenții învață să nu se mai simtă demoralizați din cauza eșecurilor, ci să le privească ca ajutor pentru dezvoltarea propriilor aptitudini, aplicându-le în viața de zi cu zi. Având încredere în ei, încep să transforme competiția în colaborare și ajung să aibă încredere și în cei din jur.
Formându-se pe baza valorilor morale și a ceea ce este natural, copiii și adolescenții ajung adulți sănătoși și responsabili, fiind modele pentru cei din jurul lor.