Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Simona Mathe Kiss Asociația Kokoro/ Armonie

7.5% Complete
150 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Doresc să donez ziua mea de naștere pentru activitățile Centrului Armonia

În fiecare an apropiindu-mă de a 15-a zi din decembrie, ziua în care m-am născut, aveam un sentiment de așteptare. Oare cine o să se gândească la mine, oare cine o să mă alinte, oare ce cadouri frumoase am să primesc? 

Anul acesta doresc să fie altfel și să fac eu un cadou cuiva sau câtorva persoane care au nevoie de ajutor să ajungă să poată învăța la Centrul Armonia, un loc dedicat învățării și educării, cu scopul de a ne schimba mentalitatea și a ajunge să trăim în armonie cu noi înșine și cu cei din jur.

„De ce să ne irosim viața în roluri de victime neajutorate, care așteaptă ca altcineva să schimbe lumea în care trăim? Avem puterea de a acționa și de a genera schimbarea în noi și în jurul nostru.” (Maestra Tara - inițiatoarea și îndrumătoarea Centrului)

Cu donația ta poți ajuta să participe copii, adolescenți sau adulți la cursurile și taberele organizate la Centru.

Mulțumesc,

Simona

 

Despre Centrul Armonia:

Centrul Armonia din Iași funcționează sub îndrumarea Maestrei Tara, care este și inițiatoarea Centrului, profesor cu peste 30 de ani de experiență, doctor în Biologie, specializarea Genetică, Maestru de Yoga, terapeut și consilier de dezvoltare personală. 

Misiunea Centrului este de a face o schimbare în societate prin conștientizarea față de pericolele stilului de viață nesănătos care cauzează probleme psiho-emoționale, burnout, relații eșuate, probleme în familie cât și boli fizice ca diabetul, obezitatea, boli cardio-vasculare, etc. și să promoveze prin educație un stil de viață sănătos, conștient și cu repere morale, care să asigure sănătatea pe plan mental, emoțional și fizic.

De-a lungul timpului copii și adolescenți din medii defavorizate, studenți, pensionari, și persoane cu venituri reduse au fost susținuți să participe gratuit la cursurile de Yoga și de dezvoltare personală organizate de Centrul Armonia. Ei primesc șansa să se descopere pe sine și să ajungă să trăiască în concordanță cu propriul adevărul interior.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea și practicarea diferitelor metode și practici spirituale orientale, a cursurilor de dezvoltare personală individuale sau de grup pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele și profesiile.

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Anonymous

75 RON
La multi ani, Simona!
14 Dec 2022

Ioana Marchis

75 RON
13 Dec 2022
Simona Mathe Kiss : Asociația Kokoro/ Armonie
Cel mai frumos cadou de ziua mea