Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Anda Carp Asociația Kokoro/ Armonie

84.55% Complete
1,691 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Doresc să îmi donez ziua de naștere pentru activitățile Centrului Armonia din 2023.

Aici, la Centru, deja este o școală care pregătește omul (copil, adolescent, adult) să se cunoască și să își înțeleagă emoțiile, relațiile, suferințele.

Îmi doresc să contribui pentru a crește această școală unde învățăm ce să facem pentru:

  • A avea o rutină sănătoasă; 

  • A fi atenți, prezenți în viața noastră, cu mai multă energie și chef de viață;

  • Cum să nu fugim de probleme și să învătăm corect din ele.

De ce vreau sa donez? 

Vreau sa îi susțin pe cei care își pot plăti parțial cursurile sau nu pot plăti. 

  • Copiii învață că toate emoțiile sunt bune, ce să facă cu fricile, cu nervii, să își exprime emoțiile.

  • Adulții învață cum să fie în relații cu copii, adulți, serviciu, viața de zi cu zi. 

Cred că avem nevoie de îndrumare pentru a face pace cu noi și pentru a ști cum să ne transformăm durerile și suferințele noastre. 

Din acest motiv doresc să susțin activitățile Centrului Armonia care sunt dedicate copiilor, adolescenților și adulților. 

 

Mulțumesc mult,

Anda

 

Despre cursuri și Maestrul Tara:

„În ultimii 10 ani, intuiția m-a ghidat să creez diferite cursuri cu efect terapeutic.

Prin ele am transmis soluțiile pentru sprinteneala adaptării la provocările tot mai intense, necesare eliberării de uzura confortului dezbinării.

Cei care au binevoit, au aplicat și contactul cu suferința de acum îi găsește mai antrenați să își dorească să își schimbe mentalitatea, să acționeze cu omenie, să ajute cu înțelepciune.

Pentru cei care doresc ajutor măcar acum să își ia viața de la zero, am pregătit un program de suport energetic și informațional. El este menit să faciliteze supraviețuirea în condiții de nesiguranță și de neprevăzut.

Învățăm să ne ocrotim pașnic fragilitatea, să ne relaxăm, să ne liniștim, să ne împrietenim cu fricile noastre, fără să fugim de realitate, să nu ne pierdem energia în panică, în depresie și să fim activi cu discernământ.” (Maestrul Tara)

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea și practicarea diferitelor metode și practici spirituale orientale, a cursurilor de dezvoltare personală individuale sau de grup pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele și profesiile.

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La Multi Ani!
28 Nov 2022
La mulți ani, sănătoși și frumoși!
28 Nov 2022
La multi ani Anda!
28 Nov 2022
28 Nov 2022
28 Nov 2022
La multi ani!
28 Nov 2022

Anonymous

300 RON
Echipa Mambu iti ureaza La multi ani!!!!
28 Nov 2022
28 Nov 2022
105 RON
La mulți ani, Anda!
28 Nov 2022
La multi ani! :-)
24 Nov 2022

Catalina

150 RON
21 Nov 2022
Anda Carp : Asociația Kokoro/ Armonie
Cel mai frumos cadou de ziua mea