Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana Marchis-Rusu Asociația Kokoro/ Armonie

20.5% Complete
1,025 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, pe 18 august este ziua mea și vă invit să fim împreună în a face un gest de generozitate cu această ocazie.

Dacă unii dintre voi ar vrea să-mi aducă un buchet de flori sau un mic cadou vă mulțumesc pentru intenție și vă rog să transformați acea bucurie de o clipă într-o investiție pentru educația unui copilt, donând acea sumă pentru a susține un proiect al Asociației Kokoro/Armonia: o tabără pentru copii în octombrie cu tema "Comunicarea emoțiilor". Îmi doresc prin suma strânsă (în această campanie pe Galantom) cu ajutorul vostru să ajut 10 copii care au părinți cu puține resurse financiare, dar își doresc să participe și să învețe în tabără să trăiască sănătos.Vă mulțumesc mult dacă mă veți ajuta în planul meu!

”Dragă Tara, îți mulțumesc pentru că în fiecare zi ne înveți ceva frumos și chiar merge! Și îți mai mulțumesc că mereu ești drăguță cu noi. Mulțumesc că sunteți o profesoară minunată și că m-ați ajutat mereu.” (Richard, participant la tabăra trecută)

Cu drag,

Ioana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea și practicarea diferitelor metode și practici spirituale orientale, a cursurilor de dezvoltare personală individuale sau de grup pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele și profesiile.

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

75 RON
29 Aug 2022
23 Aug 2022

Teo Marcu

100 RON
18 Aug 2022

Paula

150 RON
Felicitari si la Multi ani!!
18 Aug 2022

Anonymous

75 RON
La mulți ani!
18 Aug 2022
La multi ani Ioana!
18 Aug 2022
100 RON
La multi ani Ioana! ❤️
13 Aug 2022
150 RON
La Multi Ani, Ioana!!!
12 Aug 2022

Anonymous

50 RON
La multi ani Ioana!
12 Aug 2022
12 Aug 2022
Ioana Marchis-Rusu : Asociația Kokoro/ Armonie
Cel mai frumos cadou de ziua mea