Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Codrina Grecu Asociația Kokoro/ Armonie

32.7% Complete
1,635 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei, pe 17 august este ziua mea și vă invit să fim împreună și cu această ocazie. Dacă vă gândiți că facem petrecere cu tort și cadouri, da facem! Vă invit să cunoașteți locul și oamenii de care m-am atașat, la Centrul Armonia din Iași. Aici am învățat cum să fiu mai atentă, mai bucuroasă și mai recunoscătoare pentru darurile pe care deja le am! Așa că îmi doresc să afle cât mai mulți prieteni acest lucru. Dacă unii dintre dumneavoastră ar vrea să-mi aducă un buchet de flori sau un mic cadou, vă mulțumesc pentru intenție și vă rog să transformați acea bucurie de o clipă într-o investiție pentru educația unui copil sau a unui adolescent, donând acea sumă pentru a susține proiectele Asociației Kokoro Armonie, unde sunt voluntar. Îmi doresc, prin suma strânsă (în această campanie pe Galantom) și cu ajutorul dumneavoastră să ajut 10 adolescenți să participe la un curs de o zi, pe tema "Comunicarea emoțiilor", în luna noiembrie a acestui an. Vă mulțumesc dacă mă veți ajuta în planul meu!

Cu drag,

Codrina

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea și practicarea diferitelor metode și practici spirituale orientale, a cursurilor de dezvoltare personală individuale sau de grup pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele și profesiile.

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

75 RON
La mulți ani sănătoși!
17 Aug 2022

Anonymous

500 RON
17 Aug 2022
150 RON
La multi ani, cu drag!
17 Aug 2022

De ziua ta, Codrina!

150 RON
La mulți ani!
17 Aug 2022
La mulți și fericiți ani!
15 Aug 2022

Anonymous

30 RON
12 Aug 2022

Irina

150 RON
12 Aug 2022

Galiciu Carmen

150 RON
12 Aug 2022

RuDra

300 RON
12 Aug 2022

Anonymous

30 RON
10 Aug 2022
Codrina Grecu : Asociația Kokoro/ Armonie
Cel mai frumos cadou de ziua mea